(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search

Спална соба Соната – елементи

4,000ден38,000ден

Боја – кастело/антрацит , бело пори/антрацит
Материјал – иверка 18mm

15,600денИзбери опција
38,000денИзбери опција
4,000денИзбери опција
14,000денИзбери опција
Спореди

Димензии по елементи:
– плакар 220х121×53 cm
– кревет 207x165x95 cm, дел за спиење 200х160 cm
– наткасна 50х56х40 cm
– тоалетна комода + огледало 100х173х40 cm

Боја

бело со пори / антрацит, Кастело / Антрацит

Back to Top