(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

ТДФ Бени 7

59,592ден 53,633ден

Димензии: 225 x 92 х 75 cm – Тросед
Простор за спиење: 190 х 140 cm

Димензии: 180 х 92 х 75 cm – Двосед

Димензии: 85 x 92 x 75 cm– Фотеља

Спореди

Вие исто така би сакале…

Back to Top