(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

ТДФ Бјанка

106,942ден

Димензии:

  • тросед, 240x102x87 cm
  • двосед, 200x102x87 cm
  • фотелја, 72x102x87 cm

 

Спореди
  • модерен дизајн
  • комплет тросед, двосед и фотелја
  • постои можност за купување на елементи
  • може да се бира боја и дезен
  • удобна гарнитура
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
  • перниците се вклучени во цената
Back to Top