(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

ТДФ Макси 8

59,854ден 53,869ден

Тросед:
Димензии: 162 х 92 х 85 cm
Простор за спиење: 162 х 195 cm

Двосед:
Димензии: 120 х 92 х 85 cm
Простор за спиење: 120 х 195 cm

​Фотелја:
Димензии: 95 х 92 х 85 cm
Простор за спиење: 95 х 195 cm

Спореди

Вие исто така би сакале…

Back to Top