Попуст
Попуст

ТДФ Месине МЕ42

56,264ден

Димензии:
Тросед 220х110х105 сm
Двосед 180х110х105 сm
Фотелја 100х110х105 сm

Спореди

Боја: Моделот се изработува во комбинација на бои. Нема опција за изработка со еко-кожа (освен на основата)
– Можност да биде фиксна
– Димензии на пуштен: 230х130 cm

popust

10

Back to Top
Производот е додаден во кошничката