(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Ново
Попуст
Ново
Попуст

Тросед Интер

29,156ден 26,240ден

Димензии: 207х100х100 cm, дел за спиење: 190х110 cm

Спореди
  • класичен дизајн
  • постои можност за комбинација на боја и модел на штоф
  • удобен тросед
  • седечкиот дел е изработен од жичано јадро
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
  • со механизам за пуштање (клик-клак механизам) и простор за складирање
Back to Top