(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Ново
Попуст
Ново
Попуст

Тросед Лео

20,210ден 18,189ден

Димензии: 190х100х97 cm, дел за спиење: 190х120 cm

Спореди
  • модерен дизајн
  • постои можност за комбинација на боја и модел на штоф
  • удобен тросед
  • седечкиот дел е изработен од сунѓер, со дебелина од 30cm
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
  • со механизам за пуштање (клик-клак) и простор за складирање
Back to Top