(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Ново
Попуст
Ново
Попуст

Тросед Марта

50,840ден 45,756ден

Димензии: 235х100х105 cm, дел за спиење: 190х110 cm

Спореди
  • класичен, елегантен дизајн
  • постои можност за комбинација на боја и модел на штоф
  • удобен тросед
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
  • со простор за складирање
Back to Top