(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Трпезариска маса 101

18,819ден

Димензии: 160×90 + 40cm / 140х90 + 40 cm / 120×90 + 40cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Димензии: 160×90 + 40cm / 140х90 + 40 cm / 120×90 + 40cm

Може да се избере боја на маса од тон карта и боја на столици од штоф карта.

Димензии

120×90 + 40cm, 140×90 + 40cm, 160×90 + 40cm

Back to Top