(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Трпезариска маса 120 + Стол Јоханс

50,184ден

Clear
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

SKU:N/A

Елементите може да се нарачат и одделно:

  • Маса 26520-10%=23868мкд
  • Стол 6*4590=27540-10%=24786мкд

Димензии на маса: 160×90 + 40cm и 140×90 + 40cm (се пушта)

Може да се избере боја на маса од тон карта и боја на столици од штоф карта.

Димензии

140×90 + 40cm, 160×90 + 40cm

Back to Top
Product has been added to your cart