Попуст
Попуст

Трпезариска маса ТМ 114

20,520ден

Димензии: 160х90 cm, дел за пуштање +40 cm

Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Back to Top
Производот е додаден во кошничката