(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

ТВ комода Монако

18,320ден
13,740ден

Димензија: 180х51х48 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на корпус: бело со пори, кастело
Боја на фронт: бело мдф, беж мдф

Димензија

180x51x48cm

Боја на фронт

Беж МДФ, Бело МДФ

Боја на корпус

Бело со пори, Кастело

Back to Top
Производот е додаден во кошничката