(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

В601КС Вики

13,180ден
10,544ден

Димензија – 60 х 161 х 40 см

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја – бело висок сјај/ медијапан бело
Материјал – иверка 18/36 мм + медијапан 18мм
Димензија – 60 х 161 х 40 см

Димензија

60 х 161 х 40 см

Боја

Бела висок сјај / бела МДФ

Back to Top