(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Витрина Арес

18,515ден
14,812ден

Димензии по елементи:
Полица 113 x 23 x 21 cm
ТВ дел 165 x 38 x 42,5 cm
Висечки елемент 52 x 35 x 110 cm
Висока комода 52 x 33 x 198 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Материјал – иверка 16 mm

Боја

Артисан / бело

Back to Top