Попуст
Попуст

Витрина Астра

28,890ден

Димензии по елементи:
ТВ дел 270 x 50 x 56 cm
Полица 150 x 30 x 32 cm
2 x висечки елемент 48 x 38 x 130 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Материјал – иверка 25 mm / 18 mm

 

Боја

К-107 / Антрацит

Back to Top
Производот е додаден во кошничката