Попуст
Попуст

Витрина Барби (сонома)

14,787ден

Димензија – 240 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Материјал – иверка 18mm

 

Димензии

240 cm

Боја

Сонома

Back to Top
Производот е додаден во кошничката