(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Витрина Браво

27,800ден
20,850ден

Димензија: 257 cm
Димензии по елементи:
ТВ дел – 137 cm
Полу отворена полица – 67cm
Висечка полица – 137 cm
Витрина – 53 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A
 • Материјал: Иверка 18mm
 • Боја: К-107 , артисан
  Витрината Браво со К-107 боја може да се набави и одделно на елементи:
 • Браво Поп
  • Димензија 67 х 130 х 33 cm
  • Боја – К-107, артисан
 • Браво ТВ комода
  • Димензија 137 х 57 х 40 cm
  • Боја – К-107, артисан
 • Браво B1C
  • Димензија 53 х 190 х 33 cm
  • Боја – К-107, артисан
 • Браво ВП (Полица)
  • Димензија 137 х 18 х 22 cm
  • Боја – К-107, артисан
Боја

K-107, Артисан

Back to Top
Производот е додаден во кошничката