Попуст
Попуст

Витрина Дива

37,996ден

Димензии: 180х187х47 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја – сонома/бело пори

Материјал – иверка 25mm-сонома/иверка 18mm бело пори

Боја

сонома/бело со пори

Back to Top
Производот е додаден во кошничката