Попуст
Попуст

Витрина Етида

14,994ден

Димензии по елементи:
Висечки елемент 180 x 32 x 34 cm
Полица 61 x 19,5 x 19 cm
ТВ дел 180 x 40 x 54 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: кастело/бело висок сјај

Материјал: 18mm иверка

 

Боја

кастело / бело со висок сјај

Back to Top
Производот е додаден во кошничката