(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Дневна соба Кент

57,952ден
43,464ден

Димензија: 340cm
Димензии по елементи:
Елемент В1С  64х40х196 сm – 20.152-25%= 15.114ден
Елемент ВП 140х23 сm – 3.110-25%= 2.333ден
Елемент ТВ 180х47х58 сm – 18.158-25%= 13.619 ден
Елемент К2С 95х40х121 cm – 16.532-25%=12.399ден

 

 

Clear
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

SKU:N/A

Боја на корпус: бело сјај

Боја на фронт: бело мдф, беж мдф

Апликација и рамка: сонома, бело со пори, кастело

Материјали – иверка 18 mm/медијапан 25mm

 

 

 

 

Димензија

Елемент В1С  64 х 40 х 196 сm – 19338 – 10% = 17404мкд
Елемент ВП 140 х 23 сm – 2 800 – 10% = 2520мкд
Елемент ТВ 180 х 47 х 58 сm – 15689 – 10% = 14120мкд
Елемент К2С 95 х 40 х 121 cm – 14598 -10% = 13139мкд

Боја на корпус

Бела сјај

Боја на фронт

Бела МДФ, Беж МДФ

Апликација

Бело со пори, К-107, Кастело, Сонома

Back to Top
Product has been added to your cart