Попуст
Попуст

Витрина Кети

6,904ден

Димензии по елементи:
Полица 140x20x 45 cm
ТВ дел 140x40x53 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: бело/антрацит
Материјал
: Иверка 16 mm

Боја

бело / антрацит

Back to Top
Производот е додаден во кошничката