Попуст
Попуст

Витрина Лана – комплет

32,940ден

Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Димензија на комплет 300cm

2хВ1С 50х190х42cm
ПОЛ 120х35х29см
ТВ комода 150x55x42cm

Back to Top
Производот е додаден во кошничката