(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Витрина Леон

21,670ден 17,336ден

Димензија: 255 cm
Димензии по елементи: ТВ дел 170х42х42 cm
Полица 120х20 cm
Висечки елемент 50x109x34 cm
Долен елемент 85x112x34 cm

Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Боја – корпус бело+антрацит/фронт бело

Материјал – иверка 16mm – бело / медијапан 18mm – бело

Витрината оди само комплет.

Back to Top