Попуст
Попуст

Витрина Луна

12,510ден

Димензии: 180 cm
Димензии
по елементи:
Полица 80 x 20 x 15 cm
ТВ дел 130 x 36 x 43 cm
Висечки елемент 50 x 35 x 97 cm
Комода 50 x 35 x 100 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: бело со висок сјај
Материјал – иверка 18 mm
Кант трака – blazix 22.05

Боја

бела сјај

Back to Top
Производот е додаден во кошничката