(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Витрина Марсеј

49,200ден 39,360ден

Димензии: 300х190х43,5 cm

Спореди

Боја: кастело/бело
Материјал: медијапан 18mm

Back to Top