Попуст
Попуст

Комода К1С Монако

11,219ден

Димензија: 65х120х40 сm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на корпус: бело со пори, кастело

Боја на фронт: бело мдф, беж мдф

Димензија

65x120x40cm

Боја на фронт

Беж МДФ, Бело МДФ

Боја на корпус

Бело со пори, Кастело

Back to Top
Производот е додаден во кошничката