(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Витрина Монако

25,544ден

 

 

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

*Моделот оди на елементи

Елемент К1С
Димензија – 65х120х40 сm
Боја на корпус – бело со пори / кастело
Боја на фронт – Бело МДФ/ Беж МДФ
Иверка – 25mm/18mm
Медијапан – 18mm

Елемент В1С
Димензија – 65х185х40 сm
Боја на корпус – бело со пори / кастело
Боја на фронт – Бело МДФ/ Беж МДФ
Иверка – 25mm/18mm
Медијапан – 18mm

Елементи ТВ комода
Димензија – 180х51х48 cm
Боја на корпус – бело со пори / кастело
Боја на фронт – Бело МДФ/ Беж МДФ
Иверка – 25mm/18mm
Медијапан – 18mm

Елемент ВП
Димензија – 140х29х17 сm
Боја на корпус – бело со пори / кастело
Боја на фронт – Бело МДФ/ Беж МДФ
Иверка – 25mm/18mm
Медијапан – 18mm

 

Боја на корпус

Бело со пори, Кастело

Боја на фронт

Бела МДФ, Беж МДФ

Back to Top