Витрина Осло

26,050ден

Димензии по елементи:
Полица 100 x 20 x 50 cm
ТВ дел 120 x 47 x 50 cm
Комода 90 x 40 x 120 cm
Плакар 80 x 40 x 206 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: темен/светол периер
Материјал: Иверка – 16mm

 

Боја

темен/светол периер

Back to Top
Производот е додаден во кошничката