(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Витрина Сандрa

10,600ден
9,010ден

Димензии по елементи:

Полица 120 x 19 x 12 cm
ТВ дел 180 x 35 x 48 cm
Висечки елемент 60 x 30 x 90 cm

 

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Материјал: 16 mm иверка

Елементи кои ја сочинуваат витрината: Полица, ТВ дел и висечки елемент.

 

Димензии

Полица 120 x 19 x 12 cm
ТВ дел 180 x 35 x 48 cm
Висечки елемент 60 x 30 x 90 cm

Боја

Сонома

Back to Top