Витрина В1С Кент

20,152ден

Димензија: 64 х 40 х 196 см

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A
Димензија

64 х 40 х 196 см

Боја на корпус

Бело висок сјај

Боја на фронт

Беж МДФ, Бело МДФ

Апликација

Бело со пори, К-107, Кастело, Сонома

Back to Top
Производот е додаден во кошничката