(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Витрина В1С Лана

11,400ден
9,120ден

Димензии: 50х190х42cm

 

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на корпус: сонома, бело со пори, кастело
Боја на фронт: бело со пори, црно
Материјал: иверка 25/18мм

 

Димензија

50х190х41cm

Боја на корпус

Бело со пори, К-107, Кастело, Сонома

Боја на фронт

Бело со пори, Црна

Back to Top