Салони

Погледнете го нашиот широк асортиман на мебел во салоните во Охрид и Битола

Салонот за мебел „Гир-Риг“ од Охрид денес е вистински лидер во својата област на територијата на Охрид со околните општини, Струга но и многу пошироко. Секогаш љубезениот персонал ќе ве пречека и ќе ви помогне да го одберете вистинското парче мебел за вашиот дом или деловни простории.

Адреса: ул. 15 Корпус 105, Охрид

Телефон: +389 46 23 13 85

Понудата на квалитетен мебел во Битола е збогатена со уште еден нов салон, втор по ред на реномираната компанија за продажба на мебел „Гир Риг“ од Охрид. Салонот во Битола се наметна кај потрошувачите со врвниот избор на производите, квалитетот и секако можностите кои ги нуди компанијата.

 

Адреса: Населба Довлеџик (пат за Пелистер)

Телефон: +389 47 22 30 38