Пребарувај

TREND IN WEEK

Lorem ipsum dolor sit amet sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

VIEW ALL

New arrivals

CUSTOMER FEEDBACK

Разгледувавме долго пред да се одлучиме да нарачаме. Гарнитурата совршено се вклопи во мојата дневна, а се покажа и како квалитетна и лесна за одржување.
Станка Станка, Охрид
Две години сопругата се жалеше дека плакарите по дома се многу мали за четворочлено семејство. Со гардероберот Лана од Гир Риг си го најдов мирот дома.
Никола Велес
Не можев да најдам комода во бојата која ја имав замислено зашто освен специфична боја сакав да има повеќе сродни елементи да го исполнат ѕидот во дневната. Во Гир-Риг го најдов токму она што ми требаше, а знаете, тешко е
Елена Елена, Скопје
Децата ми уништија две клуб маси со нивните уметнички дела, па решив дека ќе купам нова, но модерна а не многу скапа. Ја нарачав сјајната Каролина од Гир Риг - се покажа одлична инвестиција!
Симона Симона, Битола
Back to Top
Производот е додаден во кошничката