(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Вработи со во Гирриг

Нашиот тим постојано се зголемува со стручни, посветени и способни кадри кои се клуч на нашето успешно работење и сите наши достигнувања.

Отворени позиции

Позиција: Менаџер за продажба

Локација: Охрид

Позиција: Комерцијалист

Локација: Охрид

Позиција: Монтери-доставувачи

Локација: Охрид

Позиција: Монтери на мебел за во производствен погон

Локација: Охрид

Претходно искуство се смета за предност. Кандидатите може да бидат и без работно искуство

Сите кандидати кои аплицираат треба да ги поседуваат следните квалификации и вештини:

  • Стручност
  • Одговорност
  • Тимска работа

Вработените во компанијата ги уживаат сите права согласно закон.
Сите заинтересирани кандидати може да аплицираат на следните начини
Преку пополнување на онлајн формата
Преку испраќање email на pavel@girrig.com.mk
Преку контакт телефон на 071 310 132 – Павел

Ве охрабруваме да поднесете ваша биографија

Се што треба да направите е да ја пополнете формата подолу со вашите информации.

    Back to Top