Среќа е да имаш нова... КУЈНА! СПАЛНА! ДНЕВНА! ТРПЕЗАРИЈА! КАНЦЕЛАРИЈА! ДЕТСКА!

Асортиман

Гирриг Гарнитури

Дневни соби

Гирриг Трпезарии и маси

Трпезариски сетови

Гирриг Душеци

Спални соби

Гирриг Претсобја

Претсобја

Гирриг Чевларници

Канцелариски мебел

vitrina grand amb

РОДЕНДЕНСКА НЕДЕЛА

Роденденска недела по повод нашиот 27ми роденден!
Повелете и посетете не во еден од нашите слони во Охрид и Битола или нарачајте од нашата веб страна и покрај попустите кои ви ги нудиме на роденденскиот флаер, ќе имате можност да добиете и еден од подароците кои ги подготвивме за сите наши верни потрошувачи!

ЗА ВАС ПОДГОТВИВМЕ:
За сума над 20.000 денари – Клуб маса Хепи 120
За сума над 30.000 денари – биро Хепи
За сума над 60.000 денари – ТВ 140 Хепи

Искористете ја оваа несекојдневна понуда и нарачајте навреме. Вршиме бесплатна достава и монтажа низ целата држава.

 

Услуги

Гирриг Транспорт

ТРАНСПОРТ

Салонот за мебел „Гир Риг“ располага со соодветен магацин од каде нашите возила брзо, навремено и секако бесплатно ја дистрибуираат купената роба на територијата на целата држава.
Може достава и со карго.

Гирриг Кредитирање

Плаќање на рати

Салонот за мебел „Гир Риг“ за своите ценети купувачи нуди повеќе можности за плаќање на рати: – од 6 до 36 рати во соработка со Охридска Банка А.Д Скопје и во НЛБ Тутунска банка од 6 до 72 рати по најповолни услови на пазарот.