(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Ново
Ново

Лежај Дублин

Димензии: 205 х 85 см, делот за спиење 190 х 160 см

Спореди
  • модерен дизајн со црни пластични ногарки
  • полиуретанска пена со густина од 32 kg/m³ + слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m²
Back to Top