Мојот профил и Гирриг се апликации за логирање преку Фејсбук, и ние не ги зачувуваме податоците на нашиот сервер. Според политиката на Фејсбук, треба да обезбедиме URL-адреса за повратен повик за бришење на кориснички податоци или URL-адреса за инструкции за бришење податоци.

Ако сакате да ги избришете вашите активности за апликацијата Гирриг, можете да ги отстраните вашите информации следејќи ги овие чекори:

 

1. Одете во Поставки и приватност на вашата сметка на Facebook. Кликнете на „Поставки“

2. Барајте во Апликации и веб-страници, и ќе ги погледнете сите апликации и веб сајтови кои се поврзани со вашиот Фејсбук профил.

3. Барајте и кликнете на Гирриг во полето за пребарување/

4. Кликнете „Отстрани“

5. Честитки, успешно сте ги остраниле вашите активности во апликацијата.