(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Тросед Нина

28,357ден

Димензии: 225х100х80 cm, дел за спиење: 190х110 cm

Спореди
  • модерен дизајн
  • постои можност за комбинација на боја и модел на штоф
  • удобен тросед
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
  • со механизам за пуштање (клик-клак) и простор за складирање
Back to Top