(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Витрина Сања

11,610ден

 

 

 

Спореди

Боја на корпус : артисан

Боја на фронт : бело

Димензии по елементи

Полица 113*21*19 цм

Тв дел 180*40*35 цм

Висечки елемент 33*22*90 цм

 

Back to Top