Попуст
Попуст

Витрина Сања

11,900ден

Димензии по елементи:
Полица 113 x 21 x 19 cm
ТВ дел 180 x 40 x 52 cm
Висечки елементи 233 x 22 x 90 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: кастело/бело
Mатеријал:
иверка 18mm

Елементи кои ја сочинуваат витрина Сања: полица, ТВ дел и висечки елемент.

 

Боја на корпус

Кастело

Боја на фронт

Бело

Back to Top
Производот е додаден во кошничката