Разгледувавме долго пред да се одлучиме да нарачаме. Гарнитурата совршено се вклопи во мојата дневна, а се покажа и како квалитетна и лесна за одржување.
Станка Станка, Охрид
Две години сопругата се жалеше дека плакарите по дома се многу мали за четворочлено семејство. Со гардероберот Лана од Гир Риг си го најдов мирот дома.
Никола Велес
Не можев да најдам комода во бојата која ја имав замислено зашто освен специфична боја сакав да има повеќе сродни елементи да го исполнат ѕидот во дневната. Во Гир-Риг го најдов токму она што ми требаше, а знаете, тешко е
Елена Елена, Скопје
Back to Top
Производот е додаден во кошничката