(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Фотелја Орландо

29,033ден

Димензии:

127 x 103 x 68 см

Спореди
  • модерен дизајн со дрвени ногарки
  • може да се бира боја и дезен
  • удобна фотелја, седечкиот дел е изработен од сунѓер со густина од 35 см
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
Back to Top