(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Фотелја Јулија

22,787ден

Димензии:  95x115x90 cm, дел за спиење: 200×90 cm

 

Спореди
  • класичен дизајн
  • може да се бира боја и дезен
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од жичано јадро
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
Back to Top