(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Кревет Карло

12,600ден18,960ден

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A

Димензии: 90х200 и 160х200 cm
*во цената не е вклучен душекот

Димензии

200×90, 200×160

Back to Top