Витрина Амстердам – елементи

1,722ден16,081ден

1,913ден
1,722ден
Избери опција
12,465ден
11,219ден
Избери опција
12,915ден
11,624ден
Избери опција
17,868ден
16,081ден
Избери опција
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Боја на корпус: бело пори, сонома, кастело
Боја на фронт: бело мдф, беж мдф
Материјал – иверка 18mm/медијапан
Димензија комплет – 280 сm

Моделот оди и на елементи

Eлемент К2 – 12.915-10%=11.624ден.
Димензија – 80 х 40 х 123 сm
Елемент  ТВ комода – 17.868-10%=16.081ден.
Димензија – 200х50х48 сm
Елемент ВК2 – 12.465-10%=11.219ден.
Димензија – 80 х 40 х 118 сm
Елемент полица – 1.913-10%=1.722ден.
Димензија – 110 х 22х 25 сm

Back to Top
Производот е додаден во кошничката