(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Маса Фани

12,465ден

Димензија: 140х80 cm

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A

Боја: бело, артисан, кастело, сонома
Материјал: 25mm, метална конструкција

Боја

Артисан, кастело, Сонома, бело

Back to Top