(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Кујна Лана

Спореди

Материјал: иверка 18mm, бело пори
Апликации: сонома, бело, артисан, антрацит, кастело
плотна: капучино, бело, црно, артисан

Апликација

Антрацит, Кастело, Сонома, Артисан, Бело

Плотна

Капучино, Бело, Црно, Артисан

Back to Top