(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Тросед Анџа

32,206ден

Димензии: 235х100х105 cm, дел за спиење: 190х110 cm

Спореди
  • класичен, елегантен дизајн
  • постои можност за комбинација на боја и модел на штоф
  • удобен тросед
  • седечкиот дел е изработен од жичано јадро
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
  • со механизам за пуштање (клик-клак механизам) и простор за складирање
Back to Top