(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Тросед Кјубо

42,637ден

Димензии:

223 x 85 x 84 см, дел за спиење: 190 x 140 см

Спореди
  • модерен дизајн со дрвени ногарки
  • може да се бира боја и дезен
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од сунѓер со густина од 35 см
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
  • со механизам

 

 

 

 

 

Back to Top