(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Тросед Ремс-Стар

38,282ден

Димензии:

243 x 103 x 83/94 см, дел за спиење: 200 x 150 см

Спореди
  • модерен дизајн
  • може да се бира боја и дезен
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од жичано јадро
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
  • простор за складирање
  • со механизам
Back to Top